Art Plast

Art Plast Design

Home

Art Plast DESIGN

Traian Zeno Oprea – pictor peisagist în special, executând orice fel de pictură pe suporturi diferite (pânză, carton, lemn, sticlă, ceramică, piatră, perete, reproduceri, pictură pe corp precum și grafică și desen).

A vândut peste 100 de tablouri în țară precum și în străinătate: Germania, Austria, Franța, Slovacia, în mare parte executate pe bază de comandă.

Prețurile lucrărilor sunt atașate doar la cele care mai sunt în stoc.

Se poate comanda orice lucrare indiferent de dimensiune sau temă. Toate prețurile sunt negociabile în funcție de comandă!

Materiale și întreținere

Se știe că, de cele mai multe ori, suportul este acela care condiționează buna păstrare și trăinicia picturii. De aceea, oricare artist, mai mult sau mai puțin modest, înainte de a deveni bine cunoscut – ceea ce se întâmpla multora după trecerea în neființă – greșește dacă nu-i pasă de ceea ce vor deveni operele sale mai târziu.

Istoria picturii

La începuturile ei, pictura a avut un caracter monumental, lucrându-se de obicei pe pereți, chiar dacă nu întotdeauna s-a executat în dimensiuni prea mari. De abia mai târziu, când s-a simțit nevoia de circulație a picturii, a luat naștere așa numita pictură de șevalet, care cere să fie executată pe un suport, ce poate fi mutat dintr-un loc in altul, indiferent de mărimea pe care o are.